Zeiss OPMI pico

Kategori:

Beskrivning

OPMI® pico är ett kompakt och lätthanterligt kirurgiskt mikroskop som är designat för dagens bruk. Med sina funktioner är OPMI pico väl utrustat för att optimera kvaliteten av undersökningar.

Med en utformning av helt inbyggda kablar, ljuskälla, ljusledare och videokamera är OPMI pico en tillgång till varje tandläkarklinik.

Den integrerade videokameran möjliggör att med ett enkelt knapptryck få dokumentation på begäran. Ett digitalt gränssnitt tillåter direktöverföring av videoklipp till en dator och bilder kan tas samt sparas på ett USB-minne.

OPMI pico är även ekonomiskt förnuftigt. Tillsammans med Endoport®-alternativet ger OPMI pico möjlighet att integrera en endoskopisk kamera.

Vid kombination med ett av de fyra S100-systemem (golvstativ, takmontering, väggmontering eller centrostativ) går OPMI pico att anpassa till praktiskt taget vilken arbetsmiljö som helst.

Ladda ner produktblad


Tidigare nyheter • Acteon PSPIX²

  Think small, vår största lilla nyhet är här – PSPIX² från Acteon, marknadens mest kompakta bildplattescanner. Klicka här för  mer information.

  Läs mer
 • Mectron Starlight Uno

    Starlight Uno är en trådlös och flexible LED-härdningslampa som kan flyttas från rum till rum. Med sin One touch-hantering och enastående härdningskapacitet är Starlight Uno från Mectron en självklarhet i behandlingsrummet. För mer info, klicka här för att komma till produktens sida…

  Läs mer
 • Zeiss Extaro 300

  ZEISS EXTARO® 300 erbjuder banbrytande visualiseringslägen som introducerar nya användningsområden inom mikroskopisk tandvård. Läs mer här.

  Läs mer
 • Sterilt är ny superstandard

  De tyska kvalitetsborren är testvinnare med lång livs-längd, prestanda och precision. Nu sätter vi en ny standard med nya, smarta och sterila förpackningar. Hög effektivitet innebär mer tid till annat på kliniken.

  Läs mer