Zeiss EyeMag Smart

Kategori:

Beskrivning

Med 2.5x förstoring så ger EyeMag Smart-lupparna stora synfält vilket möjliggör att du alltid kan få ett helhetsintryck. Välj bland fem inställningar som sträcker sig från 300 till 550 mm beroende på ditt arbetsavstånd. Luppsystemet, som levereras monterad i en lätt titanram, är enkelt att arbeta med vilket gör det särskilt tilltalande för förstagångsanvändare.

Optisk kvalitet i en elegant design
Den optiska kvaliteten hos EyeMag Smart-lupparna levererar precisa bilder med bra färgåtergivning som sträcker sig till de perifera zonerna. Ett utmärkt skärpedjup försäkrar klar visualisering av anatomiska strukturer i djupgående fåror och de stora synfälten ger en optimerad vy av din arbetsyta. Förutom den optiska kvaliteten har de kompakta lupparna en elegant och modern design.

Ladda ner produktblad


Tidigare nyheter • Acteon PSPIX²

  Think small, vår största lilla nyhet är här – PSPIX² från Acteon, marknadens mest kompakta bildplattescanner. Klicka här för  mer information.

  Läs mer
 • Mectron Starlight Uno

    Starlight Uno är en trådlös och flexible LED-härdningslampa som kan flyttas från rum till rum. Med sin One touch-hantering och enastående härdningskapacitet är Starlight Uno från Mectron en självklarhet i behandlingsrummet. För mer info, klicka här för att komma till produktens sida…

  Läs mer
 • Zeiss Extaro 300

  ZEISS EXTARO® 300 erbjuder banbrytande visualiseringslägen som introducerar nya användningsområden inom mikroskopisk tandvård. Läs mer här.

  Läs mer
 • Sterilt är ny superstandard

  De tyska kvalitetsborren är testvinnare med lång livs-längd, prestanda och precision. Nu sätter vi en ny standard med nya, smarta och sterila förpackningar. Hög effektivitet innebär mer tid till annat på kliniken.

  Läs mer