Dentalmind | Tillhandahåller tjänster och produkter såsom digital röntgen för tandläkare, och designar webbplatser för tandläkarmottagningar.

Aktivera fjärrstyrning av din dator

Förmodligen har du blivit kontaktad eller så har du kontaktat vår supportpersonal. För att de ska kunna hjälpa dig behöver de kunna fjärrstyra din dator och för att de ska kunna göra det behöver du installera programvaran LogMeIn här nedanför.

Läs texten för att godkänna

Behandling av personuppgifter.

Dentalmind behandlar dina person- och företagsuppgifter endast i samband med försäljning och felsökning eller reparation vid fel på dator/program/hårdvara samt i syftet att erbjuda nya produkter som passar in i din verksamhet. Du har alltid rätta att begära ut de uppgifter vi har lagrat i vårt datasystem eller begära att vi tar bort dina uppgifter i våra system. Vi sparar endast uppgifter om våra kunder som har köpt vårt bildprogram Dentalmind Imaging eller tidigare utgåvor under namnet Xrayvision & Oriview.

Vi delar bara dina uppgifter med tillverkaren av Dentalmind Imaging, Apteryx Inc i USA. När vi delar dina uppgifter med Apteryx Inc är det endast vid konvertering av din databas till vårt format. Så snart databasen är konverterad raderas dina uppgifter hos Apteryx Inc.
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi lagrar uppgifter om dig eller ditt företag.

Tel. 0346 488 00 info@dentalmind.com

Om Dentalmind

Dentalmind grundades 2002 och lanserade samtidigt ett nytt digitalt webbsystem för att kommunicera bilder inom tandvården. Sedan dess har vi ofta varit först med det allra senaste.
En del nyheter  har forskats fram och utvecklats av Dentalmind. År 2007 lanserade vi en sensor för digital röntgen på den svenska marknaden. Med en hög driftsäkerhet och överlägsen bildkvalitet väckte den stort intresse och uppmärksamhet.

Ingenting är omöjligt i framtiden. Dentalmind har det bästa på marknaden just nu och ligger långt fram i dagens digitala utveckling och samarbetar med de ledande och mest nyskapande leverantörerna runt om i världen. Dentalmind var först med att lansera den innovativa kirurgiska Piezosurgery-tekniken i Sverige. Dentalmind är också landets enda återförsäljare av tyska Komets kvalitetssortiment av borr.

Kvalitet och styrning
Dentalminds övergripande mål är att uppfylla och helst överträffa våra kunders förväntningar. Därför har vi utvecklat och infört ett verksamhetssystem som uppfyller alla krav i ISO 9001och ISO 13485. Det samlade kvalitetsledningssystemet är godkänt av RISE Research Institutes of Sweden AB. Kvalitetsledningssystemet godkändes första gången den 5:e februari 2009.

Kvalitetsstandarderna ISO 9001 och ISO 13485 representerar alla kunders samlade krav.