Dentalmind | Tillhandahåller tjänster och produkter såsom digital röntgen för tandläkare, och designar webbplatser för tandläkarmottagningar.

Aktivera fjärrstyrning av din dator

Förmodligen har du blivit kontaktad eller så har du kontaktat vår supportpersonal. För att de ska kunna hjälpa dig behöver de kunna fjärrstyra din dator och för att de ska kunna göra det behöver du installera programvaran LogMeIn här nedanför.

Om Dentalmind

Dentalmind grundades 2002 och lanserade samtidigt ett nytt digitalt webbsystem för att kommunicera bilder inom tandvården. Sedan dess har vi ofta varit först med det allra senaste.
En del nyheter  har forskats fram och utvecklats av Dentalmind. År 2007 lanserade vi en sensor för digital röntgen på den svenska marknaden. Med en hög driftsäkerhet och överlägsen bildkvalitet väckte den stort intresse och uppmärksamhet. Dentalmind Digital X-Ray, Dentalmind Digital X-Ray II och Dentalmind Digital X-Ray III är klassificerade som en klass IIa-produkt enligt MDD/93/42/EEC.

Ingenting är omöjligt i framtiden. Dentalmind har det bästa på marknaden just nu och ligger långt fram i dagens digitala utveckling och samarbetar med de ledande och mest nyskapande leverantörerna runt om i världen. Dentalmind var först med att lansera den innovativa kirurgiska Piezosurgery-tekniken i Sverige. Dentalmind är också landets enda återförsäljare av tyska Komets kvalitetssortiment av borr.

Kvalitet och styrning
Dentalminds övergripande mål är att uppfylla och helst överträffa våra kunders förväntningar. Därför har vi utvecklat och infört ett verksamhetssystem som uppfyller alla krav i ISO 9001, ISO 13485 och MDD 93/42/EEC. Det samlade kvalitetsledningssystemet är godkänt av Lloyd’s Register Quality Assurance Limited den 5:e februari 2009.

Kvalitetsstandarderna ISO 9001 och ISO 13485 representerar alla kunders samlade krav. Medical Device Directory 93/45/EEC är kraven på en tillverkare av medicinsktekniska produkter.