Dentalmind | Tillhandahåller tjänster och produkter såsom digital röntgen för tandläkare, och designar webbplatser för tandläkarmottagningar.

Aktivera fjärrstyrning av din dator

Förmodligen har du blivit kontaktad eller så har du kontaktat vår supportpersonal. För att de ska kunna hjälpa dig behöver de kunna fjärrstyra din dator och för att de ska kunna göra det behöver du installera programvaran LogMeIn här nedanför.

Läs texten för att godkänna

Behandling av personuppgifter.

Dentalmind behandlar dina person- och företagsuppgifter endast i samband med försäljning och felsökning eller reparation vid fel på dator/program/hårdvara samt i syftet att erbjuda nya produkter som passar in i din verksamhet. Du har alltid rätta att begära ut de uppgifter vi har lagrat i vårt datasystem eller begära att vi tar bort dina uppgifter i våra system. Vi sparar endast uppgifter om våra kunder som har köpt vårt bildprogram Dentalmind Imaging eller tidigare utgåvor under namnet Xrayvision & Oriview.

Vi delar bara dina uppgifter med tillverkaren av Dentalmind Imaging, Apteryx Inc i USA. När vi delar dina uppgifter med Apteryx Inc är det endast vid konvertering av din databas till vårt format. Så snart databasen är konverterad raderas dina uppgifter hos Apteryx Inc.
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi lagrar uppgifter om dig eller ditt företag.

Tel. 0346 488 00 info@dentalmind.com

Referenser

Här är några av de fina saker våra kunder har att säga om oss:

“Vi har aldrig haft något så bra leverantörsförhållande som med Dentalmind. De har ett fantastiskt engagemang och en mycket god service. Sensationellt hög bildkvalitet och hög driftsäkerhet gör Dentalmind till första valet för vår klinik.”
– Tandläkare S. Heckscher

”Jag är inne på mitt tredje digitala röntgensystem. Dentalminds sensorer ger en röntgenbild som med stor marginal höjer kvaliteten från tidigare system jag haft.”
– Tandläkare B. Nordström, Spånga

”Det finns ingen intraoral kamera som slår Dentalminds. Den håller ofattbart hög kvalitet! Fantastiskt bra autofokus som gör att den är minimalt känslig för rörelseoskärpa.”
– Tandläkare Leif Fredriksson, Malmö

”Vill man ha de bästa verktygen, blir KOMET ett självklart val. Jobbet är ju svårt nog ändå!”
– Tandläkare Håkan Danielsson, Göteborg

”Tillsammans med Dentalmind, så har vi designat ett för oss unikt och specifikt borr- resp. diamantsortiment från Komet. Borren är placerade i specialdesignade kit för protetik, composite/puts, endodonti, kirurgi och kronborttagning. Produkterna frän Komet håller högsta kvalité och svarar väl upp till våra förväntningar.”
– Tandläkare Christer Dagnelid